| Bereiding |
Snijd het vlees in stukken
Smelt in de braadpan 50 g blue band en bak daarin de ontbijtspek, fruit de ui hierbij lichtbruin.
Neem ui en spek uit de pan.
Voeg 100 g blue band toe en braad het vlees aan. Bestrooi met zout en peper.
Roer er 1 el bloem door en laat dit even gaar worden. Meng vervolgen s het spek en de ui er weer door alsmede 1 mespuntje tijm, 1 laurierblad, 1 takje peterselie en 1 geperste knoflookteen.
Giet er vervolgens 1 1/2 dl bouillon en 1 1/2 dl rode wijn bij.
Laat alles 3 à 4 uur gaar stoven (ca 125 gr C. in de oven)
Maak de champignons schoon en bak ze op een hoog vuur in een klontje blue band in ca 2 minuten gaar.
Voeg ze bij het vlees en laat alles nog 20 minuten doorstoven.
|