| Bereiding |
Laat de krab uitlekken, verwijder de harde delen en verdeel het vlees met twee vorken in kleine stukken. Was de prei of ui, snijd deze in snippers. Snijd de champignons klein. Verwarm de helft van de boter, fruit daarin de prei of ui glazig en bak daarna de stukjes champignons mee.
Klop de eieren los met de soja en peper. Roer de stukjes krab erdoor. Schep de gefruite prei of ui en champignons uit de pan en roer dit door de eieren.
Doe de rest van de boter in de pan, laat de boter smelten en zorg ervoor dat deze zowel de bodem als de rand van de pan bedekt.
Doe het eiermengsel in de pan en plaats die op een niet te hooggedraaide vlam of plaat.
Laat de inhoud van de pan langzaam gaar en aan de onderzijde goudgeel kleuren.
Vouw de omelet dubbel zodra de bovenzijde bijna droog is.
Serveer de omelet met foe yong hai saus en witte rijst
|