foe young hai met krab en groenten, met een zoete saus
| Receptnaam | foe young hai met krab en groenten, met een zoete saus | ||
|---|---|---|---|
| lekker makkelijk voor 2 | |||
| Ingrediënten |
Ingrediënten voor 6 personen |
||
| Bereiding |
Laat de krab uitlekken, verwijder de harde delen en verdeel het vlees met twee vorken in kleine stukken, Was de prei, snijd deze in snippers. Snijd de champignons klein of laat de bamboespruiten uitlekken en snijd deze heel klein. Verwarm de helft van de boter, fruit daarin de prei of ui glazig en bak daarna de stukjes champignons of bamboe mee. Roer er de stukjes krab door, schep de massa uit de pan en roer dit door de eieren. Laat de boter smelten en zorg ervoor dat deze zowel de bodem als de rand van de pan bedekt. Doe het eiermengsel in de pan en plaats die op een niet te hooggedraaide vlam of plaat. Laat de inhoud van de pan langzaam gaar worden en aan de onderzijde goudgeel kleuren: controleer door de omelet enigszins op te lichten met het pannenkoekmes. Vouw de omelet dubbel zodra de bovenzijde bijna droog is. |
||
| Hulpmiddelen | |||
| Opmerkingen |
Giet de saus over de foe young hai of serveer deze er apart bij. |
||