|
Voorbereiding
– ui fijn snipperen
– paprika snipperen
– knoflook fijn hakken
– bord melk klaarzetten
– bord klaarzetten met bloem, peper, zout en paprikapoeder
Bereidingswijze
– ui en knoflook op laag vuur fruiten in olijfolie tot ze glazig worden
– tomatenblokjes, laurier en paprika toevoegen en een paar minuutjes mee laten bakken.
– bouillon toevoegen en even in laten koken, daarna vuur omlaag.
– ondertussen in een aparte kom de slagroom mengen met bloem totdat je een bal hebt. Deze bal geleidelijk toevoegen, waarschijnlijk heb je niet alles nodig. Room niet laten koken !
– Deze saus nu pureren met een staafmixer en door een zeef drukken zodat je een mooie gladde saus hebt.
– op smaak brengen met peper en zout.
– kabeljauwhaasjes uit eerst op kamertemperatuur laten komen met peper en zout.
– Vis door de melk halen en vervolgens door het bloemmengsel
– In een hete pan ca. 2 minuten per kant bakken (afhankelijk van de dikte)
|