gezonde rode bieten pannenkoeken
| Receptnaam | gezonde rode bieten pannenkoeken | ||
|---|---|---|---|
| 6-8 stuks | |||
| Ingrediënten |
400 gr voorgekookte rode bieten |
||
| Bereiding |
Stop alle ingrediënten in je blender en blend tot een egaal beslag. Verhit een scheutje olie of kokosvet in een koekenpan, zorg dat de pan goed heet is en schenk er een gedeelte beslag in. Bak de rode bieten pannenkoeken zo’n drie minuten (tot de bovenkant zo goed als droog is) en draai hem daarna voorzichtig om. Bak de andere kant voor een minuut of twee. Herhaal met de rest van het beslag. Houd de pannenkoeken warm onder een deksel of een bord tot al het beslag gebruikt is. Serveer de roze pannenkoeken ouderwets met stroop of poedersuiker. Of bijvoorbeeld met plakjes banaan & ahornsiroop, plakjes appel & honing |
||
| Hulpmiddelen | |||
| Opmerkingen | |||