|
Bereidingswijze:
Vul de 2 bakjes die je voor de pudding wilt gebruiken met amandelmelk en doe dit een een pannetje met een dikke bodem. Niet helemaal tot de rand vullen, want er komt nog amandelmeel bij!
Verwarm de amandelmelk langzaam en voeg ondertussen de meel, honing en specerijen toe (behalve de arrowroot). Los de arrowroot op in een heel klein beetje water. Wanneer de pudding net tegen de kook aan is, voeg je al roerend de arrowroot oplossing toe. Nog heel even net tegen de kook aan houden, vooral niet te lang want noten worden bitter wanneer ze te lang verhit worden.
Giet de pudding in de bakjes, bestrooi met amandelschaafsel en plaats ze in de koelkast om op te stijven.
Opmerking:
Afhankelijk van je pudding-bakjes kun je meer of minder amandelmeel gebruiken. Dit zul je zelf even moeten uitproberen.
Je kunt de specerijen weglaten, maar die geven wel net dat extra’s wat de pudding erg lekker maakt.
|