|
Voorbereiding
Bereid de spinazie zoals op het pak staat aangegeven.
Laat goed uitlekken.
Vermeng in een kom de eieren, de room, zout, peper, komijnpoeder, geraspte kaas en de in kleine stukjes gesneden “La vache qui rit”-kaasjes met elkaar. Goed vermengen.
Voeg er de inmiddels afgekoelde en uitgelekte spinazie aan toe en vermeng opnieuw goed.
Bereidingswijze
Neem twee velletjes filodeeg en smeer elk velletje in met gesmolten boter of olie en leg ze op elkaar.
Schep flink wat van de spinazie-kaasvulling in het midden van het filodeeg en vouw tot een vierkant pakketje.
Doe hetzelfde met nog 8 andere velletjes (je krijgt met dit recept dus uiteindelijk 5 pakketjes).
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Leg de Bricks op een met bakpapier belegde bakplaat.
Bak ze in de voorverwarmde oven tot de Bricks goudbruin zijn.
|